-0722.345666
-0722.565588

-Revizii si verificari
de instalatii gaze

Contact
prin telefon:
RUCAREX COM SRL
este autorizata:

De ce noi?
Argumentele alegerii firmei noastre.
a) Oferim pachetul complet la cheie pentru toate instalatiile de gaze naturale si eventual incalzire termica oferind, executie, instalare, punere in  functiune si intretinerea, economisind astfel banii si timpul dumneavoastra.
b) Oferim siguranta unei echipe dinamice pe piata de profil si cu multa experienta (15 ani in domeniul instalatiilor, sute de instalatii de gaze si termice avand ca beneficiari persoane fizice si juridice din Prahova si alte zone apropiate).
c) Preturi atractive atat la materiale cat si la manopera, modalitati de plata flexibile.Garantie: Perioada de Garantie va fi asigurata pe o perioada de 2 ani pentru lucrarile executate, iar pentru echipamentele furnizate va fi conform certificatelor de garantie.
Efectuarea verificarii/reviziei instalatiei de utilizare a gazelor naturale este o obligatie ce revine clientilor furnizorilor de gaze naturale.
Potrivit normelor legale īn vigoare, verificarea tehnica a instalatiilor de utilizare se realizeaza la maximum 2 ani, iar revizia tehnica a instalatiei de utilizare la maximum 10 ani, in caz contrar furnizorul putand aplica masurile de sistare a furnizarii gazelor naturale .
Īn vederea īndeplinirii obligatiilor legale, clientii GDF SUEZ Energy Romānia  pot alege pentru efectuarea serviciului de verificare/revizie orice firma autorizata ANRE.

SC RUCAREX COM SRL, autorizata ANRE, are o bogata experienta in ceea ce priveste reviziile si verificarile la instalatiile de gaze, asigurand servicii de revizuire a instalatiilor de gaze pentru cateva zeci de asociatii de proprietari ca si pentru beneficiari de instalatii individuale de gaze naturale.