-0722.345666
-0722.565588

-Revizii si verificari
de instalatii gaze

Contact
prin telefon:
RUCAREX COM SRL
este autorizata:


PORTOFOLIU- Click aici pentru poze din activitatea noastra.
            In cei 20 de ani de activitate SC Rucarex Com SRL a executat o serie de lucrari notabile cu beneficiari din toate domeniile. Dintre acestea amintim succinct cativa din lucrarile desfasurate doar in ultimii doi ani:
-Extindere instalatie de utilizare gaze naturale la  Muzeul Ceasului din Ploiesti in vederea instalarii centralei termice.
-Efectuarea de separatii cu montare de contuare individuale la cateva blocuri : bl.15, str.Scorusului 38 apartamente separate la gaze (lucrare finalizata in 2015) , B-dl Republicii , bl.29C, 24 separatii la gaze (lucrare finalizata in 2016), bl.56A Metalurgistilor (cu separarea la gaze  a  20 de apartament)  (lucrare finalizata in 2015), Cameliei bl.32A, (14ap. separate) etc.
-Verificari periodice la Sediul Jandarmeriei din Bucuresti, la alte sedii ale Jandarmeriei, revizii la unitatea Militara din Negoiesti, montare de echipamente de detectare de gaze si electrovane la Centrala Termica a  Penitenciarului Jilava, verificari la Complexul commercial Auchan Ploiesti, etc.
-Realizarea de instalatii noi de gaze la Complexul de Apartamente  din Valea Marului din Busteni ( cu alimentarea individuala a 20 apartamente).
-Verificare si mentenanta pentru centrale termice apartinand Muzeului Judetean de Istorie si Arheologie  Prahova.
             O atentie deosebita SC RUCAREX COM SRL a acordat colaborarii cu asociatiile de proprietari. Competitivitatea preturilor practicate si siguranta tehnica oferite au facut din firma noastra un partener de incredere pentru zeci de asociatii din Ploiesti care apeleaza periodic la seviciile oferite de firma noastra.