-0722.345666
-0722.565588

-Revizii si verificari
de instalatii gaze

Contact
prin telefon:
RUCAREX COM SRL
este autorizata:

Verificari/revizii instalatii gaze in Ploiesti si Bucuresti/ alte localitati.

Efectuarea verificarii/reviziei instalatiei de utilizare a gazelor naturale este o obligatie ce revine clientilor furnizorilor de gaze naturale.
Potrivit normelor legale în vigoare, verificarea tehnica a instalatiilor de utilizare se realizeaza la maximum 2 ani, iar revizia tehnica a instalatiei de utilizare la maximum 10 ani, in caz contrar furnizorul putand aplica masurile de sistare a furnizarii gazelor naturale.
În vederea îndeplinirii obligatiilor legale, clientii GDF SUEZ Energy România  pot alege pentru efectuarea serviciului de verificare/revizie orice firma autorizata ANRE.
SC RUCAREX COM SRL are o bogata experienta in ceea ce privesc reviziile si verificarile la instalatiile de gaze, asigurand in cei peste zece ani de activitate servicii de revizie a instalatiilor de gaze pentru zeci de asociatii de proprietari ca si pentru beneficiari de instalatii individuale de gaze naturale.

Firma noastra ofera servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice pentru apartamente, case, vile, blocuri, birouri, spatii comerciale si industriale
Datorita parteneriatelor incheiate cu cei mai mari furnizori de echipamente in domeniul instalatiilor va asiguram cel mai bun pret in vanzarea si aducerea tuturor materialelor necesare unei instalatii termice, montarea acestora si punerea lor in functiune.

S.C. RUCAREX COM SRL va ofera o garantie de executie de 2 ani pentru toate lucrarile efectuate. Executia acestor instalatii se realizeaza din cupru, polipropilena (PPR), pexal sau din otel de inalta calitate si cu o durata de viata de pana la 50 de ani, care nu corodeaza sau ruginesc oferind astfel o buna functionare.

Garantam asistenta tehnica pentru calculul termic si stabilirea necesarului de caldura, solutii de incalzire, alegerea solutiei tehnice, a echipamentelor si materialelor, intocmirea documentatiilor pentru avizare.
Va stam la dispozitie cu personal specializat in montaje de instalatii, cu experienta in domeniul instalatiilor atat pentru montaj-executie lucrare cat si pentru indrumare si proiectarea acestora pe activitati ca:

• Montarea centralelor termice;
• Punerea in functiune a instalatiei;
• Montarea caloriferelor, radiatoare;
• Executarea instalatiilor noi pentru incalzire;
• Executarea instalatiilor de incalzire prin pardoseala;
• Remedierea eventualelor probleme intalnite la instalatiile de incalzire;
• Racordarea si punerea in functiune a corpurilor de incalzire (radiatoare, calorifere,centrale termice);
• Inlocuirea instalatiei de distributie a agentului termic pentru Asociatiilor de Proprietari;
• Remedierea eventualelor probleme intalnite la instalatiile de incalzire.